Ondernemersvereniging Zevenbergen

Ik werp

een blik van

bovenaf

op het

geheel

Sinds 1993 werk ik in de reisbranche. Van voeten in de klei als reisleider tot zelfstandig reisorganisator. Naast mijn uitgaande reisbureau adviseer ik andere reisondernemers over productontwikkeling en hospitality. Aanvullend maak ik me sterk om onze eigen omgeving beter in beeld krijgen bij de (inter)nationale toerist. 

 

Werken in het veld, lekker buiten, is wat ik het liefste doe. Met mensen op pad en laten zien wat onze Nederlandse Delta te bieden heeft. Dat doe ik onder de naam The Dutch D-Tour.

 

Binnen OVZ ben ik graag de ‘meedenker’. Ik werp een blik van bovenaf op het geheel, waarbij ik focus op de potentie van Zevenbergen binnen de Zuidwestelijke Delta op toeristisch-recreatief gebied. In die hoedanigheid ben ik ook betrokken bij het creatieve Team Citymarketing. 

 

De rol van de OVZ ligt volgens mij bij ondernemers onderling beter te laten samenwerken. Het moet een club worden waar je bij wilt horen. Waar je iets kunt leren. Waar we ervan bewust zijn dat we Zevenbergen beter op de kaart krijgen als we samenwerken, zodat we daar allemaal de vruchten van plukken.

 

In een goed netwerk moet je als ondernemer bereid zijn niet alleen te ‘halen’, maar ook te ‘brengen’. Dus uit de luie stoel en een steentje bijdragen. De focus verleggen van vooral op de eigen onderneming naar het belang van oprechte interesse in elkaar en elkaar versterken.

T 0168-227414

danielle@ondernemeninzevenbergen.nl

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

Daniëlle Kloeg