top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

Aan de slag om

ons op de kaart

te zetten

Mijn vader was al bestuurslid bij de voorloper van het OVZ toen hij Hartman Juweliers nog bestierde. Na zijn pensioen nam ik de zaak over. Daarmee lag voor mij en de nieuwe generatie ondernemers in het centrum de schone taak weggelegd om ook gezamenlijk op te trekken.

 

Nu we ruim een decennium en drie voorzitters verder zijn, leek de revitalisering van het centrum met de haven een goed moment om ook het OVZ nieuw leven in te blazen. Het waren pittige jaren, maar er is minstens een voordeel uitgekomen. Het contact met de gemeente is beter geworden. We zochten ook de samenwerking met clubs uit Klundert en Fijnaart. Dat resulteerde onder andere in een ondernemersfonds. We hebben nu de financiële en praktische ruimte om evenementen te organiseren. Met een nieuw bestuursteam en budget voor onderzoeken en investeringen kunnen we professioneler aan de slag om Zevenbergen op de kaart te zetten. 

 

De coronatijd heeft onze vergaderingen en meetings tegengewerkt, maar toch zijn vele mensuren verzet om door te pakken. Mijn rol is iets minder prominent geworden. Ik vind het goed om de nieuwe garde vooraan te laten staan. 

 

Ik zie mooie een toekomst voor Zevenbergen wanneer we een omgeving creëren om internationale bedreigingen, milieuproblemen en pandemieën het hoofd te bieden. Laten we trots zijn op onze stad, elkaar informeren en werk gunnen door met plezier door te verwijzen. In samenwerking, daar liggen onze kansen!

T 0168-227417

dick@ondernemeninzevenbergen.nl

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

Dick

Hartmann

bottom of page