top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

Het creëren

van kansen

en ruimte

voor nieuwe

ideeën

In de voormalige bakkerswinkel aan de Markt in Zevenbergen run ik alweer 10 jaar met veel liefde en plezier Café De Bakkerij. We serveren vooral mooie speciaalbiertjes aan de bar en op ons ruime terras aan het heringerichte Marktplein. 

 

Als bestuurslid houd ik me graag op de hoogte van de ontwikkelingen en praat ik mee over ideeën en uitdagingen. Maar ik ben ook een uitvoerder. Je kunt mij binnen het OVZ als verbindende schakel zien tussen de horeca, de overige ondernemers in het centrum en het publiek dat ons bezoekt.

 

Ik maak me sterk voor een divers aanbod in Zevenbergen. De balans tussen supermarkten of vestigingen van grote ketens en lokale winkeltjes of horeca gerund door creatieve ondernemers moet goed zijn. Ook leegstand van winkelpanden is een zorg. Daarom is het belangrijk nauw contact te houden met de gemeente.

 

Zevenbergen heeft niet veel oudheden. We moeten het hebben van mooie ondernemers, cultuur en samenwerking. Ik sta open voor iedereen die die samenwerking aan wil gaan en ideeën uit wil werken. Door samen oplossingsgericht te denken, creëren we kansen en ruimte voor die nieuwe ideeën. Mijn deur staat open. Welkom!

T 0168-227412

petervdwiel@ondernemeninzevenbergen.nl

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

Peter

van de Wiel

bottom of page