top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

do 02 jun

|

Theaterzaal de Borgh Zevenbergen

Algemene Ledenvergadering

Een avond met presentaties, een inspirerende spreker en natuurlijk een borrel met hapjes en drankjes. En voor een gezellige avond geldt “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Voor collega-ondernemers die nog geen lid zijn een leuke mogelijkheid kennis te maken met de OVZ .

Algemene Ledenvergadering
Algemene Ledenvergadering

Tijd en locatie

02 jun 2022 19:30

Theaterzaal de Borgh Zevenbergen, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, Nederland

Over het evenement

Deze inspirerende avond wordt aan elkaar gepraat door Carolien Borgers, presentatrice van onder andere Muziekcafé op NPO Radio 2! Geboren in Breda en opgegroeid in Etten-Leur kent ze onze regio goed.We nemen jullie mee in onze activiteiten waaronder het opzetten van een grootse citymarketing campagneen de verandering van winkeliersvereniging naar ondernemersvereniging. De formaliteiten die normaal onderdeel zijn van de algemene ledenvergadering bewaren we tot een online-bijeenkomst op een latere datum. Deze avond willen we vooral inspireren en verbinden.

Ondernemer Stacey Rookhuizen, die je misschien nog kent als jurylid bij X-Factor, verteld over gedurfd ondernemerschap, creativiteit en talent. Met haar bedrijf Bombilate maakt zij online video's voor bedrijven als Deliveroo, Greetz, Beemster en Schiphol. 

We sluiten af met een gezellige borrel met voldoende ruimte om te netwerken. Iets waar we het afgelopen jaar vanuit de OVZ ook druk mee bezig zijn geweest. Want naast de ondernemersvereniging worden ook stakeholders uitgenodigd, zoals bijvoorbeeld Gemeente Moerdijk, de vele verenigingen en stichtingen die we in Zevenbergen kennen en het Marklandcollege. Een mooie gelegenheid om met elkaar in contact te komen en ons blikveld te verbreden.

En voor een gezellige avond geldt “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Voor collega-ondernemers die nog geen lid zijn een leuke mogelijkheid kennis te maken met de OVZ en hopelijk onze vereniging te vergroten en te versterken. Wie wil jij als introducé meenemen? Deel dit bericht met  jouw introducé zodat deze zicht kosteloos kan aanmelden!

Deel dit evenement

bottom of page