top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

ma 18 jul

|

Teams

Digitale extra ALV (Besloten voor OVZ leden)

Doordat onze succesvolle live ALV niet alleen door leden bezocht is hebben we het besluitvormingsproces, zoals de statuten deze voorschrijven, niet kunnen uitvoeren.

Digitale extra ALV (Besloten voor OVZ leden)
Digitale extra ALV (Besloten voor OVZ leden)

Tijd en locatie

18 jul 2022 19:00 CEST – 19 jul 2022 19:15 CEST

Teams

Over het evenement

Doordat de live ALV niet alleen door leden bezocht is hebben we het besluitvormingsproces, zoals de statuten deze voorschrijven, niet kunnen uitvoeren. In deze korte ALV voeren we dit besluitvormingsproces alsnog uit. Derhalve is deze ALV enkel voor leden van OVZ toegangelijk! 

De informatievoorziening is reeds geweest ten tijde van de ALV. De stukken zijn ook bijgevoegd in de mail van 30 juni van onze voorzitter Lennard Zwaard. Heeft u het jaarverslag niet ontvangen? Stuur dan een mail naar lennard@ondernemeninzevenbergen.nl en we zenden de stukken na. 

Dit ALV is niet bedoeld om met elkaar het debat te voeren of verbinding met elkaar aan te gaan. Deze digitale vorm is niet meer dan de stemmingen en daarmee de besluitvorming zoals de statuten ons dit voorschrijven. De verwachting is dan ook dat het niet langer dan 5 minuten tijd in beslag zal nemen. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Je bent erbij!

  € 0,00

  Jouw toegangsbewijs voor de digitale ALV!

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page