top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

do 24 nov.

|

De Borgh - Zevenbergen

Moerdijks Ondernemersontbijt "de Borgh"

Moerdijks Ondernemersevent georganiseerd door Gemeente Moerdijk. Dit evenement is tevens powered bij OVZ / KOK / OVF

Moerdijks Ondernemersontbijt  "de Borgh"

Tijd en locatie

24 nov. 2022 08:00

De Borgh - Zevenbergen, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, Nederland

Over het evenement

  • Vrijheid en ondernemen! Dat is het thema van het 13e Ondernemersontbijt Moerdijk op 24 november 2022 in hotel de Borg, IJshof 1 in Zevenbergen.
  • Ondernemen in vrijheid is zeker niet vanzelfsprekend. De coronacrisis, de oorlog in Oekraïne en de torenhoge energieprijzen zijn hier sprekende voorbeelden van. Je vrijheid en vrijheid in ondernemen zijn hierdoor nog belangrijker geworden, ook voor onze lokale ondernemers!
  • Samen met Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF), Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ) en Klunderts Ondernemers Kontact (KOK) hebben we weer een mooi programma in elkaar gezet. We hebben zelfs de missieleider van de Korpscommando troepen van de laatste missie in Kabul bereid gevonden om over dit thema een inspirerende lezing te geven. Een indrukwekkend verhaal over hoe het er werkelijk aan toe is gegaan bij de missie in Kabul en niet wat je in de media voorgeschoteld krijgt.
  • Dit alles onder het genot van een heerlijk vers ontbijt! Ben jij erbij? Aanmelden kan via deze  LINK

Let op!

Leuk dat je je aan wil melden voor dit event! Hiermee neem je ook automatisch deel aan het ontbijt. Houd er svp rekening mee dat als je uiteindelijk niet naar het Ondernemersontbijt komt zonder een afmelding uiterlijk een week voor het event, dat wij dan genoodzaakt zijn om aan jou een no show fee van Euro 75,- te rekenen. Dit door de al gemaakte kosten voor het ontbijt en voedsel wat dan onnodig weggegooid moet worden.

Door een no show van 50% tijdens onze laatste ondernemersevent, zijn we helaas genoodzaakt om deze no show regeling in te stellen.

Deel dit evenement

bottom of page