top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen
  • Foto van schrijverOVZ

66e editie Profronde Zevenbergen

Het wielerweekend komt er weer aan !

Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2023


Het EVELO Wielerweekend Moerdijk komt er weer aan. Alle renners die aan de start verschijnen, rijden geen meter buiten het centrum. Net als vorig jaar zal het parcours van het EVELO Wielerweekend Moerdijk volledig door het vernieuwde stadshart lopen.


Ook dit jaar is er voor iedereen weer wat te beleven. Zaterdag kunt u de wedstrijden volgen voor nieuwelingen, amateurs, dames en heren professionals of deelnemen aan het kampioenschap van Moerdijk. Kom hen luidkeels aanmoedigen! Op zondag kunt u zelf fietsen en deelnemen aan diverse toertochten voor zowel geoefende fietsers als senioren of meedoen met de dikke bandenraces voor de jeugd. Op zondagmiddag is er een wielercafé in de tent op het Marktplein gevolgd door de traditionele prominentenrace.


Een dergelijk evenement vraagt om een goede voorbereiding en duidelijke communicatie.

We willen voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, zodat ook u optimaal plezier kunt beleven van de activiteiten.


Voor evenementen die in het centrum georganiseerd worden, geldt dat deze door de Gemeente Moerdijk zijn goedgekeurd.

Er is een vergunning verleend, waarin ook rekening is gehouden met veiligheidsaspecten, zoals de bereikbaarheid voor hulpdiensten


bottom of page