top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen
  • Foto van schrijverOVZ

Persbericht "Optreden Danny de Munk tijdens havendagen Zevenbergen"

Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ) is organisator van de eerste Zevenbergse Havendagen op 17 en 18 september. Middels de media heeft OVZ kennis genomen van de berichtgeving rondom het vermeend grensoverschrijdend gedrag van Danny de Munk welke als publiekstrekkende artiest gepland staat op zondag 18 september.


OVZ keurt grensoverschrijdend gedrag te allen tijde af. Wij houden derhalve alle berichten omtrent de aantijgingen scherp in de gaten. Daarbij staan wij in nauw contact met het management. Indien er in aanloop naar het optreden in september duidelijke aanwijzingen zijn dat beschuldigingen op waarheid berusten zullen wij ons programma herzien.

OVZ acht dit nu, op basis van de eerste berichtgevingen, te prematuur


De rechterlijke macht moet de feiten boven tafel zien te krijgen en uitspraak doen. Het vals beschuldigen van personen keuren wij net zo streng af als grensoverschrijdend gedrag. Helaas gebeurt ook dat veel te vaak wat uiteindelijk een mogelijke drempel is geworden voor slachtoffers om zich te melden. Wij vinden daarom, in het belang van beide partijen, dat verdere behandeling buiten de media moet plaatsvinden.


bottom of page