Ondernemersvereniging Zevenbergen

Ik zie de
OVZ als

verbinder

en initiator

Met Dutch Lines organiseer ik workshops, masterclasses en events met de beste experts uit de visueel creatieve sector. Daarnaast werk ik voor een bedrijf in online HR- en salarisadministratie oplossingen. 

 

Ik ben secretaris bij OVZ en daarmee verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals het beheren van onze administratie en notulen. Daarnaast ben ik coördinator van onze evenementen.

 

Ik zie OVZ vooral als verbinder en initiator. De ondernemersvereniging werd eerst vooral gezien als een winkeliersvereniging. Met het nieuwe bestuur zijn we een andere weg ingeslagen. We willen ook ondernemers buiten het centrum betrekken en samenwerking tussen álle organisaties stimuleren. Zo zijn we de initiator van een grote citymarketing campagne en organiseren we in september de havendagen.

 

Kansen voor Zevenbergen zie ik vooral in de herinrichting van het centrum en de groei van het aantal inwoners. Ik hoop op een blijvend divers winkelaanbod nu mensen steeds meer online kopen. Gelukkig zie ik veel lokale ondernemers creatieve stappen maken door de corona-epidemie.

 

Ondernemers zijn het visitekaartje van Zevenbergen. Ze kunnen laten zien dat we veel te bieden hebben. Voor een dagje uit als shopper of recreant, maar ook voor inwoners om zich hier te vestigen.

 

Ik kom graag in contact met ondernemers die iets willen organiseren voor Zevenbergenaren. Als OVZ kunnen we altijd kijken hoe we hierbij kunnen ondersteunen en organisatoren met ondernemers of andere organisaties in contact brengen.

T 0168-227413

michel@ondernemeninzevenbergen.nl

" Een team bestaat niet uit de rest en ik, maar uit WE. Samen kunnen we serieuze doelen bereiken! "

Michel Switzar

 

Secretaris