top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

Ideeën en ervaringen met elkaar delen

Samen met Ronald Schoonen hebben we altijd het idee gehad om verenigingen met elkaar te verbinden, een gezamenlijke agenda te maken van alle activiteiten in Zevenbergen, samen van elkaar te leren en elkaar helpen waar nodig. Uiteindelijk hebben we eind 2016 een aantal voorzitters bij elkaar gebracht en zijn tot uitvoering van onze plannen gekomen.

Als eerste hebben we met Maarten Mulder van de gemeente Moerdijk een bijeenkomst georganiseerd in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis. Deze avond werd een groot succes en de Zevenbergse Voorzitters Sociëteit is daarna geworden hoe Ronald en ik het precies wilde hebben. Daarna hebben we met diverse platvormen een gezamenlijke agenda gemaakt en deze is onder andere te zien op de website van “Ondernemen in Zevenbergen”. Niet zonder slag of stoot, maar het delen van evenementen en het publiceren daarvan op de sociale media is in 2018 van de grond gekomen.

Ik ben enorm trots dat we dit in Zevenbergen hebben kunnen organiseren. Ik heb mijn hart groots open staan voor Zevenbergen en heb in de afgelopen tientallen jaren graag voor de bewoners evenementen georganiseerd, maar altijd samen met vele enthousiaste verenigingsmensen. Als vrijwilliger krijg je enorm veel voldoening uit de blijdschap die je in mensen los maakt. Voor elke inspanning die je aan een ander geeft krijg je er tien terug, maar je moet het wel doen!

Ik ben Bart Schuijt en woon al mijn hele leven in Zevenbergen. Opgegroeid in een ondernemersgezin en eigenaar geweest van een Assurantie- en Makelaarskantoor. Daarna ben ik vrijwilligerswerk gaan doen, zoals seniorencarnaval, fiets/wandelroutes uitzetten in IZI travel, oprichten bedrijvensociëteit, gidsen voor de Heemkundekring, maar ook gewoon mensen helpen door gebruik te maken van de kennis die ik heb opgedaan in mijn werkend leven. Ondernemen is in mijn gezin besmettelijk, zowel mijn vrouw Desiree (Happy Dees) als mijn dochter Lana hebben zelf ieder een eigen horecaonderneming gestart. Mijn jongste dochter Britt is Lana haar steun en toeverlaat bij eetcafé Marktzicht. Hoe trots kan je dan zijn als echtgenoot en vader. 

" Het is de bedoeling dat we ook van elkaar leren. De bijeenkomsten zijn daarom ook altijd informatief en leerzaam "

Bart

Schuijt

bottom of page