top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen

Ideeën en ervaringen met elkaar delen

Als geboren en getogen Noord-Hollandse (West-fries om precies te zijn) ben ik in 1991 vanwege het werk van mijn partner in Zevenbergen terecht gekomen. Inmiddels dus al bijna drie decennia woonachtig onder de rivieren en dat bevalt me uitstekend! Sinds 2004 woon ik met mijn partner Marcel aan De Knip. Samen hebben we zes (volwassen) kinderen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een advocatenkantoor in Breda en ben ik daarnaast lid van Tejatergroep Snippers, als speler en als lid van het bestuur (vele jaren als voorzitter en thans als secretaris). Ook ben ik als vrijwilliger actief bij de Stichting Schuldhulpmaatje en kunt u mij zo af en toe bij evenementen tegenkomen op straat als verkeersregelaar.

Vanaf de start van de Zevenbergse Voorzitters Sociëteit ben ik betrokken geweest bij de organisatie van de bijeenkomsten en dat met veel plezier. Het zijn telkens mooie avonden, waar interessante onderwerpen aan bod komen en waar we ideeën en ervaringen met elkaar delen. De komende jaren hoop ik als "voorzitter der voorzitters" mijn steentje daaraan te kunnen blijven bijdragen.

" Het is de bedoeling dat we ook van elkaar leren. De bijeenkomsten zijn daarom ook altijd informatief en leerzaam "

Liesbeth
van der Zel

bottom of page