top of page
Ondernemersvereniging Zevenbergen
Samenwerken voor grotere slagkracht

De Zevenbergse Voorzitters Sociëteit is opgericht met het doel om Zevenbergse verenigingen / stichtingen / sociëteiten samen te brengen om elkaar te steunen, met elkaar te overleggen, elkaar te inspireren en te helpen met zaken die je als bestuurder tegenkomt.

Om dit te bereiken organiseren we 2 maal per jaar een bijeenkomst. Deze wordt elke keer georganiseerd en gefaciliteerd door een aangesloten vereniging / stichting / sociëteit. Deze kan zich tijdens de bijeenkomst presenteren en zorgt voor een interessant thema. 

 

Het doel van deze vereniging is meerledig. Op de eerste plaats willen wij u kennis laten maken met collega-voorzitters uit de Zevenbergse samenleving. Gezelligheid en informeel samenzijn staan dan ook hoog in ons vaandel. Maar daar willen we het niet bij laten.

" Samen kunnen we zoeken naar praktische oplossingen voor uitdagingen waar we met z'n allen regelmatig tegenaan lopen "

Frank
Koppejan

Penningmeester

Bart

Schuijt

Secretaris

Marjolein
de Wit

Bestuurslid

Het is de bedoeling dat we ook van elkaar leren

De bijeenkomsten zijn daarom ook altijd informatief en leerzaam. Samen kunnen we zoeken naar praktische oplossingen voor uitdagingen waar we met z'n allen regelmatig tegenaan lopen. Wat voorbeelden: wel of geen subsidiemogelijkheden, hoe kom ik aan voldoende vrijwilligers, hoe pak ik het overleg met officiële instanties aan, hoe zit het met relevante wet- en regelgeving enzovoorts.

We hebben het met elkaar ook over de "technische kant" van het voorzitterschap. Wat komt er allemaal kijken bij het op een goede wijze voorzitten van een vereniging? Kunnen we samenwerken met andere verenigingen en hoe gaan we dat dan vormgeven? Kortom: we leren van elkaar - en soms van externe deskundigen die daartoe worden uitgenodigd - door vooral ervaringen uit te wisselen.

 

U kunt zich opgeven als lid bij het secretariaat via zvs@ondernemeninzevenbergen.nl

Wij heten u graag welkom !

Namens bestuursleden ZVS

Bart Schuijt

WE

LEREN

VAN

ELKAAR

PRESENTATIES

  • Uitleg gebruik Agenda Activiteiten Verenigingen Centrum Zevenbergen

  • ​​​​​Presentatie Designstein "Hoe haal ik meer uit mijn website"

  • ​​​​​Presentatie ZVS "Facebook voor beginner een heldere handleiding"

FINANCIEEL

  • Financieel verslag juli 2017

  • Financieel verslag juli 2018

  • Financieel verslag juli 2019

WIJ HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE

bottom of page